17 & 18 september – Vlietdagen 2022

Het belooft weer ouderwets gezellig te worden in Leidschendam want ook dit jaar zullen de Vlietdagen weer plaatsvinden rond de sluis. Kom genieten van de braderie, de muziek en allerlei activiteiten voor zowel jong als oud. Tot ziens op 17 & 18 september.

 

Alleen nog in Leidschendam

Er is voor gekozen om vanaf 2022 in elk kerngebied een eigen evenement te laten plaats vinden. Dat betekent dat, anders dan voorheen, er op deze datum geen Vlietdagen-activiteiten in Voorburg zullen zijn.

Terugblik Vlietdagen 2019

Programma

Vrijdagavond - 16 september

Kerkpodium (Sluiskant)

18.00 – 21.00 uur : Openingsborrel voor ondernemers, partners, sponsors (alleen genodigden)

Zaterdag - 17 september

Damlaan

10.00 – 17.00 uur: Braderie met diverse mobiele optredens

Damplein

10.00 – 17.00 uur: Scouting activiteiten, Scouting Damherten, Scouting Hubertus-Brandaan en Souting Pius XII.

Op het Damplein laten de scouts zich van hun beste kant zien, ga op avontuur met de Damherten, je kunt meer dan je denkt en deze gezellige club daagt je uit om meer uit jezelf te halen.

Ga in het thema ‘Werelds Genieten’ de wereld rond met Scouting Hubertus-Brandaan: Heb jij al ingecheckt op Schiphol bij de incheckbalie? Tijdens de Vlietdagen doe je allerlei vliegvelden aan, in allerlei delen van de wereld. Je doet daar uitdagende opdrachten en krijgt dan een stempel in je boardingpass. Haal jij alle stempels en word jij een echte wereldreiziger?

Sluisgebied

10.00 – 17.00 uur: Wateractiviteiten met publiek  (Suppen, kanovaren, Aqua Bubbles, Jetpack demo, enz).
14:00 – 16.00 uur: Bungee roeien op de Vliet, met medewerking van Scouting Hubertus-Brandaan en het Zeekadetkorps Den Haag (teams 13.45 – 16.15 uur). De deelnemende roeiteams strijden tegen elkaar. Door zoveel mogelijk kracht te zetten en vaart te maken probeert elk team met het bungeekoord het andere team weg te trekken. Wie het eerst de finishvlag aan zijn zijde passeert, is de winnaar van die ronde. Een team bestaat uit vier roeiers. De organisatie levert boot, roeiriemen, roerganger en kan haakvoor leveren. Schrijf jouw team in! Download hier het formulier Stuur dit formulier uiterlijk 15 september.

Kerkpodium

14.00 – 23.00 uur: “Live aan de Vliet”, diverse bands, acts en artiesten

14.00 – 17.00 uur : Dear Francis (akoestische Pop)

17.30 – 19.30 uur : Nouked (top 100-coverband)

20.00 – 21.00 uur : The Captain Midnight Band

21.15 -21.45 uur : Berget Lewis

22.00 – 23.00 uur : The Captain Midnight Band – Finale

In de middag afgewisseld met de Blaasbalgen – In de avond afgewisseld met een DJ

Wijzigingen zijn mogelijk. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zondag - 18 september

Damlaan

12.00 – 17.00 uur: Oldtimers tentoonstelling

Damplein

10.00 – 12.00 uur: Stadsontbijt

12.00 – 17.00 uur: Proeverijen bij lokale ondernemers

Kerkpodium

12.00 – 13.45 uur: De Vlietgrieten (koor)

14.00 – 15.00 uur: Sesamstraat Kids Show, incl meet and greet

15.00 – 17.00 uur: Shirley and Jason (muzikaal duo)

Afgewisseld met Dixieland looporkest

 

Wijzigingen zijn mogelijk. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Braderiedeelname (za. 17 sept.)

Voor deelname aan de braderie (zaterdag 17 sept.) kunt u zich aanmelden middels het inschrijfformulier Braderie deelname: Download

Het is ook mogelijk voor niet SPLC leden om deel te nemen.

Het inschrijfformulier dient uiterlijk 1 september geheel ingevuld in ons bezit te zijn. Voor inschrijfformulieren die na deze datum binnenkomen geldt dat wij geen deelname garanderen. u kunt het formulier sturen naar info@krokos-evenementen.nl

Bungee roeien (zat 17 sept).

en jij in voor een geintje en wedstrijdje, doe dan mee aan Bungee-roeien op de Vliet op zaterdag 17 september! Verzamel nog drie vrienden, collega’s of familie en meld je aan! De organisatie levert boot, roeiriemen, roerganger en de haakvoor. Tijdstip: zaterdagmiddag 13.45 – 16.15 uur. Aanmelden via het interactieve formulier Download hier. Stuur dit formulier uiterlijk 15 september in.

Oldtimers (zo. 18 sept.)

Op zondag 18 september sluiten we de Damlaan af en maken er een Oldtimer parking van.

Alle Oldtimers met twee, drie of vier wielen zijn welkom, heb je een oude motor, bromfiets, fiets, Hot Rod of ander bijzonder voertuig dan zien we je graag op onze Oldtimer parking. Bij de Sluis en het Damplein is die dag muziek, er is een proeverij, er zijn gezellige terrasjes, activiteiten op het water en je ontmoet geïnteresseerden die jouw passie delen. We organiseren geen rit, er zijn geen prijzen te winnen maar het is een prima bestemming voor een rit met jouw geliefde Oldtimer en reken maar dat het publiek het op prijs stelt.

Waar: Damlaan, Leidschendam-Centrum
Tijdstip: Zondag 18 september a.s. vanaf 12:00 tot 17:00 uur (aanrijden vanaf de zijde Oude Trambaan).
Wie: Alle Oldtimers met twee, drie of vier wielen.
Aanmelden: We verzoeken je om je vooraf aan te melden via organisatie@vlietdagenleidschendam.nl zodat we weten wat we kunnen verwachten en zo we kunnen jouw dan eventueel ook op de hoogte houden.
Opmerking: We verwachten bezoekers van alle leeftijden, hou daar rekening mee! Het aanrijden en verlaten van de straat dient rustig en veilig te gebeuren.

Hopelijk zien we jou met je Oldtimer op zondag 18 september

Wilt u meer weten over de Vlietdagen. Stuur dan een e-mail naar: organisatie@vlietdagenleidschendam.nl